Het perfect georganiseerde, veelzijdige Tokyo

Beschrijving
Een vraag die ons vaak wordt gesteld: hoeveel inwoners telt Tokyo nu precies? Het hangt er een beetje van af hoe je Tokyo definieert. Om het simpel uit te leggen: 13 miljoen in Klein-Tokyo en 36 miljoen in Groot-Tokyo. Dit is een van de dichtst bevolkte gebieden ter wereld maar toch heerst er geen chaos. Integendeel, alles is perfect georganiseerd; de treinen rijden op tijd, de straten liggen er picobello bij en ook in het verkeer blijft iedereen steeds heel 'zen'. 

We raden je aan om te beginnen met een rondje Tokyo. Dit kan met de Yamanote-lijn, een van de belangrijkste spoorlijnen in Tokyo. Je bent meteen goed georiënteerd en je hebt direct een goede indruk van de enorme omvang van de stad.

Ons favoriete ochtendprogramma in Tokyo is alleen voor de ‘vroege vogels’ onder ons. Om 05:00 uur ga je eerst naar de vismarkt in Tsukiji. Hier aangekomen moet je je eerst even melden voor een bezoek aan de tonijnveiling. Dat mag je eigenlijk niet missen, maar zelf vinden we het veel leuker om achteraf nog wat rond te lopen tussen de viskraampjes.

Verder heeft Tokyo nog vele andere mogelijkheden te bieden: wandelen in de tuinen van het keizerlijk paleis, met de monorail naar het strand op het eiland, shoppen in Harajuku, een boottocht op de Sumida-gawa rivier, etc. 

Hoogtepunten

  • Tokyo

Kaart aan het laden

Programma

Dag 1: Tokyo Villa Fontaine Ueno
Dag 2: Tokyo Villa Fontaine Ueno
Dag 3: Tokyo Villa Fontaine Ueno

Programma

Dag {{$index + 1}}: {{day.Location.Name}} {{day.Hotel.Name}} {{excursion.Name}}
Dag {{offerModule.Travelmodule.DayToDay.length + 1}}: {{lastLocation}} {{excursion.Name}}