Wintersporten en badende sneeuwaapjes in Nagano

Beschrijving
Nagano is een skioord waar in 1998 de Olympische Winterspelen zijn gehouden. Door haar ligging hoog in de bergen is Nagano een ideale plek voor wintersportliefhebbers. Maar de stad heeft nog veel meer te bieden dan dat het alleen een fantastische wintersportplek.

De bekendste bezienswaardigheid in Nagano is de Zenko-ji, een tempel die jaarlijks één miljoen pelgrims trekt. De pelgrimstempel bezit het oudste Boeddhabeeld van Japan. Dit Boeddhabeeld wordt elke zes jaar getoond. In de tempel vind je een pikdonkere, ondergrondse gang met een ‘sleutel tot het paradijs’. Van deze sleutel zegt men dat hij na aanraking geluk na de dood brengt. De stad werd rondom de tempel gebouwd, waardoor de tempel centraal ligt. Vanaf de tempel heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Vanuit Nagano kun je een excursie maken naar Jigokudani onsen in Yudanaka, beroemd om de ‘sneeuwaapjes’ die heerlijk badderen in de warmwaterbaden. Dit is de enige plek ter wereld waar apen zich verwarmen in warmwaterbronnen. Dit is een erg leuke ervaring om een keer mee te maken!

Hoogtepunten

  • Nagano

Kaart aan het laden

Programma

Dag 1: Nagano Toyoko Inn

Programma

Dag {{$index + 1}}: {{day.Location.Name}} {{day.Hotel.Name}} {{excursion.Name}}
Dag {{offerModule.Travelmodule.DayToDay.length + 1}}: {{lastLocation}} {{excursion.Name}}